U bent hier

ANPR controles

Nummerplaatherkenning op huurbasis

Versterk uw controles met ANPR zonder zware investeringen

ANPR

The Safe Group biedt u een Automatic Number Plate Recognition oplossing bestaande uit de beste camera’s en state-of-the-art software. Naast de hardware kan u ook beroep doen op onze ervaren techniekers. Zij zorgen ervoor dat de camera’s snel inzetbaar zijn in eender welke situatie en dat de software aangepast wordt aan uw noden. Zo assisteren wij u graag bij het importeren van referentielijsten, integraties in bestaande oplossingen en opstellen van rapporten.

Contacteer ons

Service inbegrepen

Het ANPR platform kan makkelijk ingekoppeld worden bestaande software pakketten. Wij assisteren bij het inkoppelen van reeds beschikbare referentielijsten of importeren van de resultaten uit jullie bestaande systemen.

Performante hardware

Wij investeren doorlopend in nieuwe en performante hardware waardoor u niet hoeft te werken met verouderde hardware. Onze camera’s garanderen een optimale detectie van de nummerplaten in de meest moeilijke omstandigheden.

Voordelig

U hoeft niet te investeren in dure producten die u maar beperkt kan inzetten. Met deze huurformule betaalt u alleen voor de tijd dat u het systeem daadwerkelijk nodig heeft. Doordat u beroep kan doen op onze techniekers verliezen uw eigen mensen ook geen tijd bij de installatie en configuratie van het systeem.

Aangepast aan uw noden

Door onze ervaring met camerabewaking op evenementen zoals grote festivals en stadsevenementen is The Safe Group de ideale partner voor tijdelijke of mobiele Security opstellingen.